Orgeneral Edip Başer İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan genç, dinamik, aktif, her yönden güçlü, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: 2012 SBS sonucunda 55 öğrencimiz Fen Liseleri, Anadolu Öğretmen Liseleri, Anadolu Liseleri ve Meslek Liselerine yerleşmiştir. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Yıldızlar Voleybol takımımız Şırnak il Genelinde İl Birinci olmuş olup Tunceli´de yapılan Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil etmiştir.2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Yıldız Erkek Voleybol takımımız Şırnak il Genelinde İl Birinci olmuş olup Muş ilinde yapılan Türkiye Grup Birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil etmiştir. Ayrıca geçmiş yıllarda da okulumuz eğitim ve spor alanında birçok başarısı bulunmaktadır.Okulumuz 2021-2023 yılları arasında da başarılarına devam etmiştir. Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ve Minik Kızlar Voleybol Takımlarında bölge dereceleri elde etmişlerdir. Okulumuz TÜBİTAK 4006 fuarlarına aktif katılım sağlamış ve şimdiye kadar 2 kere fuar sergisi açmıştır.2021 yılında TÜBİTAK 2204-B Van Bölge Sergisinde bölge 2´nciliği ve 2022 yılında yine okulumuzu Van Bölge Sergisinde temsil etmiştir. Okulumuzda 2019 senesinden bu yana e-twinning çalışmaları ve zeka oyunları turnuvaları düzenlenmekte olup ilçemiz il, bölge ve ulusal olarak her alandan temsil edilmektedir.

Saatler: 08:35 - 16:25
Isınma: Merkezi Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE / ARAPÇA
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: LGS 2022 1.YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE *5 Fen Lisesi *3 Sosyal Bilimler Lisesi *6 Anadolu Lisesi *14 Anadolu İmam Hatip Lisesi *3 Spor Lisesi *1 Güzel Sanatlar Lisesi *2 MTAL
Sportif Etkinlikler: FUTBOL-VOLEYBOL-BASKETBOL-MASA TENİSİ-SATRANÇ-BADMİNTON-ATLETİZM-FUTSAL-HENTBOL
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK BİLİM FUARI, TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ (4006,2004-B)
Proje Çalışmaları: Tübitak Projeleri, E-Twinning Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Projesi

Telefon - 486 354 44 81

Belgegeçer - 76391812

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://senobaiho.meb.k12.tr

Adres - Şenoba Beldesi Başkaya Mah. Uludere /ŞIRNAK

Öğretmen :17
Öğrenci :198
Derslik :12
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2488
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Şenoba Beldesi/ Uludere/ ŞIRNAK

Adres - Şenoba Beldesi Başkaya Mah. Uludere /ŞIRNAK

Ulaşım ŞIRNAK VE ULUDERE MERKEZLERİNDEN SERVİS İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak Merkeze 35 km, Uludere ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır. Şırnak merkeze gidiş süresi 50 dakikadır. Uludere ilçe merkezine gidiş süresi 30 dakikadır.