Kitap Dostları: Okuyan 7'ler

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan DostKitaplar/ Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında oluşturulan kitap takımları ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

26.04.2023 74

Kitaplar, bilgi dağarcığımızı artıran, bize güzel hayaller kurduran, öğreten ve ders veren en güzel dostlarımızdır. Kitaplar ile birlikte farklı diyarlara gider, güzel yolculuklar yaparız. Yeni karakterler öğrenir, diyar diyar dolaşırız. Dostluk ederiz, sohbet ederiz, derdimizi anlatır ya da derdini dinleriz. Küçük yaşlardan itibaren kitap sevgisi aşılamak biz eğitimciler için çok önemlidir. Kitap okuma alışkanlığı kazanmadan önce kitapları sevmek ve değer vermek gerekir. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan DostKitaplar/ Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında oluşturulan kitap takımları ile birlikte kitap okuma etkinliğini okulumuzda gerçekleştirerek öğrencilerimize kitap okuma sevgisini aşılamaya çalıştık. Doğada gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde kitapların bizlerin birer dostu olduğunu tekrar hatırladık. Ne mutlu kitap dostu olan tüm öğrencilere...

26-04-202326-04-202326-04-2023