Genç Bilaller Ezan'ı Güzel Okuma Yarışması

“İnsanlar ezan okumanın ve namazda ilk safta bulunmanın sevabını bilselerdi, sonra bunları yapabilmek için kur’a çekmek zorunda kalsalardı, mutlaka kur’a çekerlerdi.” Şırnak ilinde yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması’nda öğrencimiz Burak KESKİN il 3.sü olmuştur.

21.03.2023 98

İlçemizde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ''genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında okulumuzu temsil eden Burak KESKİN, ilde de başarısını devam ettirmiştir.

21-03-202321-03-2023